Спирането на честотите на програма Хоризонт за първи път в

...
Спирането на честотите на програма Хоризонт за първи път в
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Нашата цел е да променим порочния модел

„ Спирането на честотите на стратегия „ Хоризонт ” за първи път в историята на радиото и отстраняването на Силвия Великова наподобяват едни мрачни времена. Сегашният общоприет шеф на БНР е назначен от състава на Съвет за електронни медии , който е определен с болшинството на ГЕРБ “.

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Христо Проданов пред „ Дарик радио “, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. Той разяснява изявлението на Бойко Борисов от през вчерашния ден, че Народното събрание е назначил шефа на БНР. „ Недопустимо е министър – ръководителят да не знае, че Народното събрание не назначава шефа на радиото ”, уточни той.

„ За да си разузнавач, би трябвало да разполагаш с класифицирана информация. Няма нищо неприятно човек да проповядва своите визии за страната си ”, сподели Проданов. Той изрази мнение, че множеството кавги в обществото целят да отвлекат вниманието на обществото от значимите неща, които се случват в България.

„ Мая Манолова е потвърдил се деятелен човек. Тя умее да работи с жителите и намира решения на техните проблеми ”, съобщи Христо Проданов. Той добави, че кметовете на ГЕРБ са феодализирали огромна част от общините. „ Нашата съществена цел е да сменим този циничен модел ”, съобщи социалистът.

Проданов дефинира бюджета за 2020 година като най-съществен приоритет за тази парламентарна сесия. Той изясни, че е значимо и законодателно да се обърне внимание по какъв начин работят общините. „ Ние поемаме ангажимент да стартираме процедура за смяна в Закона за локалните налози и такси, тъй че да има финансова децентрализация. Целта е част от налозите, които заплащат българските жители да останат в обитаемото място, а не както в този момент - Борисов кара джипа, парите са в багажника и през прозореца раздава по свое убеждение средства ”, уточни Христо Проданов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР