Спипан малко преди полунощ на 20 май 2020 година да

...
Спипан малко преди полунощ на 20 май 2020 година да
Коментари Харесай

Надрусан шофьор влиза в затвора две години по-късно

Спипан малко преди среднощ на 20 май 2020 година да ръководи лекия си автомобил мъж от Гълъбово ще влезе в откакто състав на Старозагорския областен съд е удостоверил неоправдателната присъда, постановена от Районния съд в родния му град.

26-годишният Т.Т. е бил прихванат от пътните служители на реда към 22,30 часа да ръководи леката си кола “Ауди “ по път наоколо до местността Хайдушкото кладенче. Веднага след прекъсването на колата младият мъж направил опит да смени мястото си с един от спътниците си.

При направения полеви тест станало ясно, че е седнал зад кормилото след приложимост на солидно количество синтетична дрога. Още тогава е било формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.343б, ал.3 от Наказателен кодекс, което на първа правосъдна инстанция е завършило с ефикасна едногодишна присъда, лишаване на свидетелството за правоуправление за периода на изтърпяването й и санкция в размер на 500 лева
свързани новини8989на 19.01.20229634на 30.12.2021
Останалият неудовлетворен от наказването Т.Т. е обжалвал, само че второинстанционият съд в Града на липите е удостоверил присъдата на гълъбовските магистрати и тя следва да бъде изпълнена при първичен общ режим.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР