Спипаха водещата Мария Игнатова в грандиозна издънка. Орловото око на

...
Спипаха водещата Мария Игнатова в грандиозна издънка. Орловото око на
Коментари Харесай

Хванаха Мария Игнатова в издънка и спекулациите започнаха

Спипаха водещата Мария Игнатова в грандиозна издънка. Орловото око на възмутени фенове улови любопитен миг, в който някогашната възлюбена на Димитър Рачков стана за срам.

Русокосата хубавица се появи в понеделник вечерта в предаването "Като две капки вода " с розово сако, бял потник, дънки и бели кецове.



На идващия ден Игнатова се появи в утринното студио на Нова тв, като воин в новата графа на Никол Станкулова. Тя бе посетител дружно с продуцента на "Господари на ефира " Джуди Халваджиян.

Появата й обаче, изненада феновете, които останали доста озадачени, когато актрисата блеснала от екрана в безусловно същите облекла, с които била и предната вечер.



Каква е повода, русокоската да не смени облеклата си, остава мистерия, само че дребното безгрижие от нейна страна на мига провокира вълна от шушукания и спекулации.

Според мълвата, която незабавно набра скорост и сили, твърди, че Игнатова е имала бурна нощ в къщата на ново гадже. Именно това е и повода на сутринта тя да се яви в същото облекло.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР