Спипаха гаджето на певицата в изневяра.Скандални разкрития се появиха в

...
Спипаха гаджето на певицата в изневяра.Скандални разкрития се появиха в
Коментари Харесай

Хванаха гаджето на Риана в изневяра с 45-годишна

Спипаха гаджето на певицата в невярност.

Скандални разкрития се появиха в интернет пространството за връзката на Риана и рапърът A$AP Rocky. След показното задържане на рапъра на летището в този момент той е упрекнат в невярност.

Според информацията рапърът A$AP Rocky си пишел известия с английска майка на 45 години, като това ставало зад тила на Риана. Той е имал връзки с Джили О`Донъл през цялата бременност на Риана. Дамата твърди, че те са се срещнали през декември предходната година и тогава рапърът я поканил на няколко поредни срещи, само че момичето не можело да лети до града, където се намира рапърът заради рестриктивните мерки наложени от ковид.

Джили декларира, че даже не е знаела с кого си има работа. " Напълно почтено, аз нямах безусловно никаква концепция кой беше той, видях, че има синьо тикче до името му в Instagram, по тази причина попитах дъщерите си. Те ми споделиха, че това е приятелят на Риана и аз помислих, че това е необикновено. Той има милиони почитатели в Instagram и единствено Бог знае за какво е решил да ми написа ", изяснява тя.

Жената твърди още, че A$AP Rocky харесвал нейните Инстаграм фотоси от фитнеса и фотоси по бикини: " Кара ме да се усмихвам. Казах на децата си: Майка ви може да е на 45, само че към момента е много добра ", споделя в изявление за The Sun.

View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР