„Spice Girls“ ще имат турне, въпреки обтегнатите отношения между Мел

...
„Spice Girls“ ще имат турне, въпреки обтегнатите отношения между Мел
Коментари Харесай

Ема Бънтън: Ще има турне на Spice Girls

„ Spice Girls “ ще имат турне, макар обтегнатите връзки сред Мел Би и Гери Хонър. Това съобщи Ема Бънтън в шоуто на Донътън Рос.

Групата се връща още веднъж в звукозаписното студио в понеделник, с цел да продължи подготовките, увери русокосата певица.

43-годишната изпълнителка е безапелационна, че всичко в „ Spice Girls “ е наред и макар абсурда за секса сред двете нейни колежки, плануваните им концерти няма да бъдат анулирани.

„ Всичко е наред. Писахме си за това, което се случи “, описа Ема.

Спайската уточни, че за толкоз години, всички те се познават доста добре като характери и могат да се оправят с сходен проблем. „ Ние имаме разнообразни другарства, по тази причина ние работим доста добре дружно “, сподели още тя.

След признанието на Мел Би, Гери разгласи, че не е имала интимни връзки с нея. По мотив признанието, представителят ѝ заяви: „ Беше доста разочароващо да четем още веднъж тези клюки. Гери е доста признателна за вашата поддръжка и преданост през годините.

Тя обича „ Spice Girls “: Ема, Мелани, Мелани и Виктория. Тя желае да знаете, че това, което се заяви неотдавна не е истина и нарани надълбоко нея и фамилията ѝ “.

Според източници, близки до групата, връзките сред двете приятелки са обтегнати. Въпреки че са скарани, те ще отидат на турнето, тъй като няма по какъв начин да разтрогнат контракта, който са сключили с сътрудниците си.

Турнето на „ Spice Girls “ започва другия месец. В него няма да взе участие Виктория Бекъм, която около работата си в стилната къща не може да отдели толкоз време за концертите. Въпреки това дизайнерката показа, че може би ще участва на едно от участията на групата, даже може да се качи на сцената.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР