Специалното издание на „На кафе” ще предава на живо сватбата

...
Специалното издание на „На кафе” ще предава на живо сватбата
Коментари Харесай

Гала кани зрителите на „На кафе” на кралска сватба

Специалното издание на „ На кафе” ще предава онлайн сватбата на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл на 19 май в 12.30 ч. Цели два екипа на предаването ще покажат онлайн церемонията в замъка „ Уиндзор”, както и еуфорията на стотиците посетители. Кои холивудски звезди ще уважат новото семейство и дали Хари и Меган ще нарушат строгия британски протокол? Съпричастни с всичко любопитно на място ще ни създадат Ася Енева и Василена Гръбчева, а по какъв начин означават сватбата в родината на булката – ще ни покаже кореспондентът на NOVA в Съединени американски щати – Ясен Дараков.

Очаквайте и поредност вълнуващи срещи – Ася ще ни запознае с най-голямата фенка на кралското семейство, с най-известния английски стилист-консултант, който дава отговор за настоящите трендове при шапките. Ще забележим и прегледен урок по протокол – от топ специалист в кралското общество, както и какви са упованията и първите реакции на жителите и гостите на Кралството. Василена ще се включи непосредствено от замъка „ Уиндзор” с роман за протичащото се от първо лице.

Най-добрите тоалети на Меган Маркъл след годежа (СНИМКИ)

В студиото на „ На кафе” ще забележим по какъв начин наподобява роклята на Меган и каква е тортата за сватбата. Кристина Патрашкова, Евгени Минчев и още звездни посетители, специалисти и стилисти ще наблюдават и разясняват най-любопитното към новата кралска двойка и най-значимото светско събитие на годината.

В 16.00 ч. феновете на NOVA ще имат опцията да видят „ Хари и Меган: Една невероятна любов”. Марк Радис е режисьор на документалния филм, който споделя историята на невероятната двойка Меган и Хари и по какъв начин едно момиче с огромно бъдеще в Холивуд се трансформира в първата американска принцеса. Ще забележим каква би трябвало да е сватбената гала и по какъв начин бракът ще промени живота им. И още - по какъв метод нейната поява ще повлияе на английската монархия - какво е подготвена да пожертва Меган и какво не?

Меган Маркъл наруши "синята " годежна традиция в фамилията

Седмицата преди сватбата също ще бъде празнично маркирана в „ На кафе “ с любопитни елементи за подготовката на най-голямото събитие тази година. През последните дни почитателите на „ На кафе “ към този момент имаха опция да видят във Фейсбук по какъв начин Гала се приготвя за сватбата. Мистерията за какво водещата избира халки, рокля, обувки и торта беше разгадана - тази заран в предаването тя повдигна завесата.

Не пропускaйте специфичното непосредствено предаване на „ На кафе” с начало 12.30 ч. и изключителните включвания от Лондон и Съединени американски щати в новините и настоящите излъчвания на NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР