Специално за всички бъдещи ученици VIVACOM предлага красивия детски часовник

...
Специално за всички бъдещи ученици VIVACOM предлага красивия детски часовник
Коментари Харесай

За всички бъдещи ученици VIVACOM предлага смарт часовника MyKi 4 LITE в комплект с Emoji Flip’n’Switch

Специално за всички бъдещи възпитаници VIVACOM предлага красивия детски часовник в комплект със слушалки Emoji Flip’n’Switch и ученическа стратегия в оранжева подаръчна кутия. Детският часовник е комфортен, лек, функционален и най-важното водоустойчив. А родителите могат да зарадват малчуганите със стилния часовник в розов или наследник цвят на цена от 2.98 лева на месец в композиция с проект Smart S+.

MyKi 4 LITE разрешава замяна на двупосочни диалози и известия сред детето и родителите, както и приемането на фотоси посредством приложението MyKi Watch. За по-голямото успокоение на родителите, детският часовник употребява композиция от GPS, Wi-Fi и LBS технологии, които наблюдават местоположението на детето, с цел да знае родителят къде се намира то във всеки един миг. Функциите на часовника се ръководят елементарно през приложението MyKi Watch от смарт телефона на родителя.

MyKi 4 LITE е водоустойчив и е изработен да устоя потапяне до 30 мин в сладка вода на дълбочина до 1 метър.

В комплект със смарт часовника малчуганите получават и детските слушалки Emoji Flip’n’Switch. Слушалките имат ергономичен дизайн и прилягат комфортно върху ушите, а силата на звука е лимитирана до 85 dB, с цел да се защищити детския слух. Emoji Flip’n’Switch идват с 6 спомагателни Emoji карти с разнообразни изображения за промяна по отношение на желанието и настроението на детето.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР