Специално за auto-press.net от Юта Бернхард, Global Press, Гросгерау, Германия

...
Специално за auto-press.net от Юта Бернхард, Global Press, Гросгерау, Германия
Коментари Харесай

Пето издание на Pista & Piloti Gran Premio Alfa Romeo

Специално за auto-press.net от Юта Бернхард, Global Press, Гросгерау, Германия

Това, което стартира преди време като опит към този момент се трансформира в красива традиция. В традицията на старите надпревари по летищата, на 27 и 28 август 2022 година, притежателите на 200 най-вече италиански, типичен спортни и спортни коли поеха провокациите на зрелищното четирикилометрово трасе на бившето летище Pferdsfeld покрай Bad Sobernheim Hunsrueck.

Gran Premio Alfa Romeo към този момент е най-голямото и динамично събитие за италиански спортни и спортни коли в немскоговорящия район. Само именитата марка от Милано постоянно се показва с над 100 участници. Въпреки че събитието непрекъснато се разраства и развива през годините, то несъмнено ще остане това, което постоянно е било: определена група от участници, които желаят да се насладят на своите спортни транспортни средства дружно в подтекста на няколко зрелищни демонстрационни писти.

В събитието бяха позволени всички типичен и по-модерни италиански спортни, туристически и спортни коли, както и някои от някогашните спортни модели от други марки. Тази година имаше цветно наличие, с присъединяване да вземем за пример на Alfa Romeo GTA, 75 IMSA и Alfasud Trofeo, Giulietta Sprint и RLSS, Abarth 1000 TCR и 750 Monza, Lancia Stratos и Fulvia HF, Fiat Ritmo Abarth и 131 Rallye, само че също и Lotus Cortina, Porsche 911, Alpine A110, Maserati 6CM, коли за върхове на Benz и доста други.

Шофирането беше в шест разнообразни класа и категории, с цел да има уравновесено поле на участниците в карането дружно и да разделят транспортните средства със и без утвърждение на пътя, доколкото е допустимо. Pista & Piloti е ориентиран към тези, които желаят да преживеят още веднъж атмосферата на положителните остарели времена и надпреварите по летища от предишното. Респектиращо, занимателно за каране и с доза подвиг събите. Без лицензи, големи правила и титли за спечелилите, само че с доста развлечение на пистата, за някои участниц с търсене на лимита й, гаечни ключове назаем и щастливи водачи в и със своите четириколесни фантазии.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР