Специално за auto-press.net от Юта Бернхард, Global Press, Валелунга Има

...
Специално за auto-press.net от Юта Бернхард, Global Press, Валелунга Има
Коментари Харесай

Lamborghini и Hankook - едно перфектно партньорство - видео

Специално за auto-press.net от Юта Бернхард, Global Press, Валелунга

Има неща, които не могат да се купят с пари. Всеки от нас, който бе измежду определената група публицисти да участва на Световния край на Lamborghini Super Trofeo във Валелунга, Италия, може да се счита за късметлия. След към час път от Рим стигаме до спортната писта във Валелунга и сме тотално разчувствани. Около 80 коли Lamborghini от целия свят пътуваха до нея, с цел да съпътстват зрелището онлайн. Страхотно! Присъстват доста известни персони, мотото е да видиш и да бъдеш забелязан.

Като спомагателна изненада Lamborghini, в съдействие с производителя на първокласни гуми Hankook, проведоха за нас офроуд пътешестване с Huracan Sterrato. Фактът, че можете да се справите с офроуд трасе толкоз бързо с колата, е изцяло ново преживяване. С 610 к.с., V10 мотор с атмосферно пълнене и груби гуми офроудът не е проблем още и поради 44-милиметровото покачване на купето. Всъщност транспортното средство е прекомерно положително за този тип упражнение, само че занимателният фактор бе налице.

След това преживяване продължаваме с Lamborghini Urus Performante до зона за образование по сигурност при шофиране на спортната писта. Този SUV има 490 кВт/666 к.с. мощ и 4,0-литров, V8, битурбо мотор. Цените му стартират от 260 000 евро за моделната година 2023, а Hankook е снабдител на гуми за модела. Голяма динамична зона, водни кръгове, напоена крива и разнообразни плъзгащи се повърхности се минаха сполучливо с този SUV.

Акцентът на програмата бе една обиколка по пистата като пасажер в спортна кола Lamborghini и тук още веднъж пристигна насладата от колата и представянето й. Eqkе всички спортни коли стигат до финалната линия на eokf съревнование. Един случай тук бързо става извънредно безценен. Казват ни, че единствено една ризница коства към 20 000 евро. Необходима е добра застраховка, която се предлага изключително за екзотични коли.



Световните финали на Lamborghini Super Trofeo във Валелунга, Италия, бяха кулминационната точка на един извънредно сполучлив първи сезон за Hankook като формален сътрудник за гуми в тази спортна пистова верига. Общо 82 Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 започнаха кулминационната точка на сезон 2023 с Hankook Ventus Race. „ Актьорите “ в техните спортни коли с мощ 600 к.с. развълнуваха към 10 000 фенове с вълнуваща спортна битка.

С победа в първото съревнование и трето място във второто съревнование французинът Амори Бондюел реализира съвършен завършек на сезона си с помощта на мощното показване на гумите Hankook. С 27 точки водачът от BDR Competition by Grupo Prom team (Белгия) стана новият първенец на ссерията. Това беше десетото издание на обичайното събитие, което ще продължи следващата година в Херес де ла Фронтера (Испания).

Манфред Сандбихлер, шеф на моторните спортове на Hankook за Европа - „ Това беше превъзходен свършек на нашия дебютен сезон като формален сътрудник за гуми на Lamborghini Super Trofeo. Бих желал да благодаря на всички участници за този трогателен сезон с доста първокачествен моторен спорт и, несъмнено, да поздравя спечелилите за техния триумф. Hankook Ventus Race и Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 са добър екип. Пилотите бяха оптимално подкрепени в маневрите си на пистата от страхотното показване и високото равнище на сцепление. "

Екипът на Орегон имаше удоволствието да получи особено самопризнание на церемонията по награждаването на Lamborghini Super Trofeo. В гласоподаване в канала на Hankook Motorsport в Instagram, потребителите дефинираха спечелилия в премията Hankook Best Livery. Традиционният розов, жълт и зелен дизайн на италианския спортен тим очевидно е най-популярен. Sanghoon Lee, президент и основен действен шеф на Hankook Tire Europe, връчи трофея на Marzio Moretti (Италия), който дружно със Sebastian Balthasar (Германия) записаха две победи с победната ливрея тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР