Специално за auto-press.net от Райнер Унрух, Global Press, Берлин, Мюнхен

...
Специално за auto-press.net от Райнер Унрух, Global Press, Берлин, Мюнхен
Коментари Харесай

BMW CE 04 - електрически скутер като от фантастичен филм

Специално за auto-press.net от Райнер Унрух, Global Press, Берлин, Мюнхен

BMW постоянно са имали уязвимост към необикновените моторни скутери, просто се сетете за C1, този с покрива, той беше доста по-напред от времето си тогава. Баварците неотдавна изкараха идващия привличащ вниманието по улиците с " галактическия " електрически скутер CE 04. Той напряко е машина за пътешестване сякаш идваща от бъдещето с дизайн, който може да зарадва всеки режисьор на научна фантастика. Баварска " E-Vespa " за бъдещето BMW CE 04 елементарно може да взе участие в холивудски филми от сорта на Enders Game и Elysium или Inception.

CE 04 е с оптималната мощ 42 к.с. и BMW дава обещание пробег от 130 километра. „ Чао “, добре позната конструкция на постоянно обемистите огромни скутери – добре пристигнали в доста по-плосък дизайн на скутери. Дългото междуосие от съвсем метър и седемдесет е поразително. Батериите са сложени хоризонтално в „ пода “ на CE 04. Това дава опция за продълговат контур с невисок център на тежестта.

Моторът се намира зад батериите. Той задвижва задното колело, което е прикрепено към едностранно клатещо се рамо и се задвижва посредством зъбчат ремък. Седалката е висока 870 милиметра. Тя е по-скоро тясна и твърда, в сравнение с мека. Височината на седалката е подобаваща за хора с друг растеж, краката стоят крепко на земята при прекъсване и могат да бъдат комфортно сложени в разнообразни позиции при шофиране.

В Берлин седем електрически скутера CE 04 „ бръмчаха “ по маршрута на тазгодишния маратон – неповторимо прекарване и първо усещане от шофиране над 42,195 километра. В края на маршрута на екраните могат да се видят разнообразни оставащи обхвати, които варират напълно леко. BMW показва 130 километра като пробег за електрическия скутер.

BMW CE 04 е удобен и занимателен като мобилен телефон, а пасажерът може да се настани комфортно на седалката. Инженерите са основали транспортно средство за градски пътувания. Динамичен, ефикасен и 100 % без излъчвания, скутерът със своите 42 к.с. постоянно доближава пробега от 100 километра до 130 километра, посочени от производителя, когато го карахме в двата метрополиса.

Спринтът от 0 до 50 километра в час единствено за 2,6 секунди е впечатляващ. Така че бъдете деликатни, когато стартирате на светофара, в противоположен случай водачите на CE 04 ще финишират доста бързо върху бронята на индивида начело. Въпреки дължината си, скутерът е доста маневрен, може да се движи напред-назад елементарно и да, има и задна скорост.

Кокпитът с неговия TFT екран е функционален и хубав за гледане, сигурно прочут на мотоциклетистите на BMW, защото е инсталиран и в зоната за мотоциклети. Навигацията в менюто е елементарна. Там могат да се задават и режимите на шофиране - Eco, Road и Rain. Тези режими са включени в цената, Режимът Dynamic се заплаща в допълнение.

CE 04 е най-удобен в режим Road, където водачите могат да изпитат цялостния пробег на електрическия мотор. Еко режимът генерира най-висока рекуперация. BMW CE 04 обаче получава малко негативни точки за своята несменяема батерия. Има избрани проблеми да зареждате електрически автомобил в контакта в Берлин Марцан или Мюнхен Нойперлах. Между другото, станциите за зареждане са нищожни в доста елементи на двата града.

BMW CE 04 е електрически скутер, който е наслаждение да се види и който оставя усещане. Той носи безпределно наслаждение от шофирането. CE 04 се вписва като второ или трето транспортно средство в семейства, които имат гараж или най-малко стенен бокс в къщата или зарядно в непосредствена непосредственост. С бързо зарядно устройство зареждането от 0 до 80 % лишава малко повече от час. Електро скутерът може да бъде закупен от дилъри на цена от 11 990 евро.

Технически данни BMW CE 04:
Двигател: Постоянно възбуден синхронен мотор с течно изстудяване
Трансмисия: 1-степенна, интегрирана в корпуса на мотора
Вторично задвижване: зъбен ремък и предавка с закрепено съответствие
Максимална мощ: 31 кВт/42 к.с. при 4900/мин или 23 кВт/31 к.с. при 4900/мин.
Максимален въртящ миг: 62 Нм при 1500/мин
Собствено тегло: 231 кг
Максимален пробег (стандарт WMTC): 130 км/100 км (с опционално понижаване на мощността 11 кВт)
Време за зареждане: 4 часа, 30 минути за 0 - 80 %
Максимална скорост: 120 км/ч електронно ограничена
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР