Специално за auto-press.net от Майк Нойман, Global Press, Валдорф, Германия

...
Специално за auto-press.net от Майк Нойман, Global Press, Валдорф, Германия
Коментари Харесай

С Pirelli на седмото рали Нова мобилност - видео

Специално за auto-press.net от Майк Нойман, Global Press, Валдорф, Германия

Като тим с номер 50 от общо 66 тима участвахме дружно с Pirelli в новото рали за подвижност за коли с различни задвижващи системи, което стартира в кампуса на SAP във Валдорф.

Алтернативни задвижвания? Този термин включва чисто електрически транспортни средства, хибридни модели и транспортни средства с горивни кафези, които имат за цел да показват своята продуктивност и предстоящ капацитет на процедура. Разстоянието, което трябваше да бъде изминато, е 165 километра, по селски пътища на Баден с разнообразни наклони и къс сектор от автомагистрала.

Получаваме класическа пътна брошура на старта, тъй че караме - както е нормално в ралитата, без навигационна система и разчитаме на напътствията, дадени от навигатора. Този път са показани общо 22 автомобилни марки, което е връх за провеждащото се за седми път рали. С Team Pirelli към този момент разполагаме с подобаващите гуми за електрически транспортни средства на старта, P-Zero Elect е инсталиран на трите автомобила, с които ще стартираме ралито.

Разбира се, за производителна гума ви би трябвало и подобаващ автомобил. С Audi SQ8 e-tron, Mercedes EQS 580 4Matic и BMW iX M60 ние сме съответно позиционирани като екип. В последния започваме нашата обиколка със стартов номер 50 и като се изключи един VW ID. Бъз, наподобява имаме най-голямото транспортно средство на старта.

За благополучие новото рали за подвижност не зависи от чистата скорост, което евентуално би било доста незаслужено поради броя на другите транспортни средства с огромна разлика в мощността на мотора, а включва особено основани проби, с цел да могат да се предложат идентични шансове на всички класове транспортни средства.



Трябва да приключим общо шест теста, от изминаване на несъмнено разстояние в точния момент (изминаване на 80 метра в буквата „ U “ за тъкмо 13 секунди) до маневри за паркиране, като паркиране тъкмо по средата или паркиране на разстояние 70 сантиметра от затруднение, всичко е включено. В последния тест се изисква чиста мускулна мощ и устойчивост, би трябвало да се измине несъмнено разстояние на велосипеден симулатор за допустимо най-хубавото време.

„ Радостта от шофирането “ евентуално ни е победила с помощта на високата продуктивност и обичайно сцепление. Нашите съотборници от Pirelli със стартов номер 9 в Mercedes EQS 580 4Matic, въпреки това, съумяха да претендират за победител в класа при електрическите транспортни средства! Като цяло се забавлявахме доста на ралито и сме разчувствани да забележим какво ни чака в осмото издание на ралито, проведено от Motorpresse Stuttgart.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР