Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Дюселдорф Концептуалното

...
Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Дюселдорф Концептуалното
Коментари Харесай

Hymer представи кемпер офроудъра Venture S

Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Дюселдорф

Концептуалното транспортно средство Hymer Vision Venture към този момент е действителност и чества стартирането си на пазара. Впечатляват пневматичният му " Instant Loft " - изскачащ покрив с интегрирани стълби, задната врата с същински стъклен безконечен екран за 180-градусова панорамна панорама и извънредната тераса за слънчеви бани. Всичко това прави Venture S дом на колела от екстра клас.

„ С Venture S преосмислихме мобилното пътешестване през цялото време и бяхме въодушевени от потребностите и концепциите на общността на кемперистите “ - акцентира Кристиан Бауер, основен изпълнителен шеф на Hymer GmbH & Co. KG. - „ Търсенето на екстензивно оборудвани кемпери е огромно и тематики като задвижване на четирите колела или автономия са доста на мода. Нашата първокласна тактика дава отговор навръх потребностите на взискателните притежатели на кемпери. “

В допълнение към мощната база на автомобила на Mercedes-Benz - Sprinter, Venture S се предлага със задвижване на четирите колела и яки оф-роуд гуми с като стандарт. С компактна дължина на транспортното средство и тясната му каросерия, има към този момент напълно нова категория транспортни средства за двама души, отговаряща на най-високите условия за двуетажност.

В сходната на салон, наводнена от дневна светлина задница на Venture S, инфинити дисплеят, направен от същинско стъкло, заобикаля и трите страни на комфортната зона за сядане и предлага открита панорама към природата.

Регулируемата маса с плот от солидно бамбуково дърво може елементарно да се сгъне и прибере под пейката. Когато времето е хубаво, отворената задна врата на Venture S служи като уголемение на пространството и за частна слънчева тераса сходно на яхта.

Благодарение на мощен компресор, покривът за спане се надува за по-малко от три минути и защищава от звук, светлина и температурни разлики по време на сън с помощта на новаторска двукамерна система. Степента на неотстъпчивост на матрака може да се задава самостоятелно посредством приложението Hymer Connect.

Комфортното стълбище е безвредно за вървене с помощта на осветените стъпала, даже и на мрачно. Отдолу има интегрирани отделения, които оферират в допълнение място за предпазване. Интелигентните варианти за предпазване и зареждане на смарт телефони или електронни книги допълват концепцията за отдих.

Ядрото на изцяло оборудвания кухненски модул с черен непрозрачен обков е многофункционалната стена, която може да бъде самостоятелно проектирана с куки, лавици и контейнери. Чекмедже с рафт за дъска за рязане уголемява работната повърхнина. Провизиите и приборите за кетъринг могат да се поберат в практична система от кутии за предпазване. Като новаторски материал, металната повърхнина на работния плот изненадва със своята мека и матова повърхнина. Освен това е резистентен на пръстови отпечатъци и драскотини. За стилна визия се грижи плочката от минерален композит на основата на каменно брашно.

Само с едно придвижване тоалетната може да се разшири с опционална керамична тоалетна паница, мивка, огледало, вградени шкафове и да се трансформира в още по-голямо мокро помещение с душ. Наподобявайки на тип и чувство същински шисти, новият фон " Slate Light Rocks " впечатлява с чувство за същински натурален камък. Освен това е здрав и елементарен за разчистване. Резервоар за прясна вода от 120 литра разрешава дълго стоене под душа надалеч от инфраструктурата.

Venture S предлага специфичен тип домакински офис за мобилна работа. Масата, интегрирана в страничната стена зад пътническата седалка, дружно с гъвкавия покривен прозорец, се трансформира в самостоятелно работно място единствено за няколко секунди. Три 115-ватови слънчеви панела на покрива на Venture S, шест 230-волтови контакта и осем USB врата подсигуряват, че батериите са изцяло заредени. В композиция с Hymer Smart Battery System 2.0 и 320 Ah литиеви акумулатори, както и общоприет инвертор, можете да бъдете енергийно самодостатъчни до 10 дни.

Мобилен образован високоговорител Sonos може да бъде гъвкаво прикован към стенните панели. Проектор, включващ екран и стенен монтаж, се предлага като алтернатива за съоръжение за първи път в транспортно средство Hymer. Висулките и лампите за четене също могат да бъдат прикрепени към разнообразни места в автомобила, с цел да се сътвори светлинно въодушевление, което дава отговор на потребностите на индивида. С многостепенното амбиентно осветяване, в това число главното, интериорът наподобява необятен. Не на последно място, Venture S е съчетаем и с Hymer Connect и съставените елементи могат да се ръководят централно посредством смарт телефон или вградения 7-инчов сензорен екран.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР