Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press След успешното

...
Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press След успешното
Коментари Харесай

NUFAM премиера за Maxus EH300 – 7,5 тона елкамион

Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press

След сполучливото стартиране на пазара на компактния електрически ван eDeliver 3 и огромния ван eDeliver 9, Maxus в този момент уголемява гамата от своите електрически търговски транспортни средства i изцяло електрическия Maxus EH300 и отпразнува немската премиера на 7,5-тонния камион на ревюто за търговски транспортни средства NUFAM.

„ Ние удостоверяваме претенцията си за пионерска роля в сегмента на лекотоварните транспортни средства. По-специално класът на транспортните средства от 7,5 тона е един от най-интензивните във връзка с излъчванията в пътния трафик. С нашите многостранни решения ние способстваме за декарбонизацията на подвижността “, изяснява Гералд Лаутеншлагер Максус, виновен ръководещ шеф на Maxomotive Германия.

Благодарение на разнообразни преобразувания и разширения, предлагани от експерти като VanSelect, първият модел в своя клас, който може да бъде поръчан в серия, е подобаващ за необятен набор от промишлености - без значение дали логистични и строителни компании, сметоизвозване, градско разчистване или други общински услуги: с възможно натоварване от малко под 7,5 тона общо тегло и потребен товар от към 4,3 тона.

На NUFAM Maxus показа камиона с каросерия, която е типична за вътрешноградски доставки. Единичната кабина с място за трима души разполага с климатик, пригодим мултифункционален волан, круиз надзор, датчик за светлина, LCD бордови компютър и радио с USB порт. Електрически регулируеми и отопляеми външни огледала, и прозорец в преградната стена към товарното пространство допълват общоприетото съоръжение.

Електрическият мотор със 110 кВт/150 к.с., който развива 1200 Нм въртящ миг е смесен с 128 кВтч литиево-желязо-фосфатна батерия. В взаимозависимост от структурата обсегът е до 210 километра (комбиниран WLTP) или до 410 километра са вероятни във вътрешноста на градовете. Последващото прекъсване за зареждане лишава към 1,5 часа до 80 % на станции за бързо зареждане.

С e-PTO (e-Power Take Off) електрически принадлежности, устройства и модули могат елементарно да се свързват и ръководят. Допълнителните характерности включват LED фарове с интегрирани дневни светлини, двойни задни гуми и електрохидравлично сервоуправление. Асистентът за автоматизирано спешно прекъсване (AEBS), в това число предизвестие за преден конфликт (FCW), предизвестие за овакантяване на лентата (LDW), надзор на стабилността и система за следене на налягането в гумите (TPMS), подсигуряват сигурността.

В допълнение към гаранцията на автомобила от три години или до 100 000 километра, Maxus предлага гаранция на батерията от пет години до 200 000 километра. Ценовата листа стартира от 98 990 евро нето за шасито с дължина 5,85 метра, като първите модели ще излязат по улиците при започване на 2024 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР