Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Хокенхаймринг С

...
Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Хокенхаймринг С
Коментари Харесай

Kia e-Soul Cargo – вече и като кола и търговски ван

Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Хокенхаймринг

С теста на пистата Kia освен показа цялостната си гама електрически коли, само че с e-Soul Cargo корейската марка показва пакет за превръщане, който трансформира комфортния кросовър в двуседалков дребен ван с към 1000 литра товарен размер, който даже предлага място за европалет.

Товарният пакет е основан в съдействие с Kleinmetall GmbH в Ерлензее, която е известна не на последно място на притежателите на кучета и ловците с решения за отбраната им при превозване. След монтиране на висока преградна решетка (тествана според ISO 27956) зад предните седалки, единствено възглавниците на седалките на задната седалка се отстраняват, преди да се инсталира здравият рафт от две елементи, тъй че облегалките да могат да се прегънат хоризонтално позиция.

Товарният под, изрязан точно от композитен панел с дебелина 22 мм, предлага освен релси вградени в профил, само че и шест отвора за закрепване на товара. Подвижен похлупак в задната част на пода разрешава потреблението на подовата част, където водоустойчива пластмасова многофункционална табла Clevertank побира по-малки превозени артикули, а преградата предотвратява изплъзването на предмети. Страничните капаци и триъгълните задържащи мрежи пред отворите на страничните порти предотвратяват изплъзването на товара, когато същите се отварят.

Преустройството на товарния под коства 1290 евро, а многофункционалната вана 140 евро (без ДДС) Освен това има самостоятелни разноски за монтаж на монтажната компания за към 1,5 часа време. И най-после, пластмасова вана под предния похлупак, наречена Frunk, предлага в допълнение място за предпазване, да вземем за пример за кабели за зареждане, за 190 евро. Европалет с широчина 80 сантиметра влиза по дължина през задната врата.

Така Kia e-Soul Cargo се трансформира в електроавтомобил, приспособен за дребни предприятия, търговия с превоз на артикули, услуги за обслужване, сервизни коли, снабдители на сила или общински автопаркове. Преобразуването в дребен транспортер, което тежи единствено 41 кг, може да бъде изцяло отстранено и това разрешава приложимост като автомобил, в случай че е належащо, или може да улесни препродажбата на автомобила.

Товарният пакет може да се употребява с всички версии на Kia e-Soul и да се преоборудва във всички коли от настоящото потомство модели. Максималният потребен товар на e-Soul Cargo е 390 кг за версията със 150 кВт/204 к.с. с батерия от 64 кВтч и 382 кг за модела с батерия от 39,2 кВтч (100 кВт/136 к.с.). Комбинираният пробег с огромната батерия е до 452 километра или даже 648 километра в градски цикъл, а с по-малкия вид пък е 276 или 407 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР