Специално място е отредено на полицейските служители във фестивала С

...
Специално място е отредено на полицейските служители във фестивала С
Коментари Харесай

Полицаи със специално участие на фестивала „С деца на тепе” ...

Специално място е отредено на полицейските чиновници във фестивала „ С деца на тепе ”, който ще се организира в събота в парк „ Бунарджика ” в Пловдив. Този път униформените ще извършват една от най-приятните си задания - да срещнат малчуганите с специалността „ служител на реда ” и да отговорят на техните въпроси.

Децата могат да схванат по какъв начин се става служител на реда и какви умения би трябвало да има той, какви са провокациите в работата и крие ли рискове тя, по какъв начин се задържа нарушител, по какъв начин се работи в екип. Малките гости ще могат и да тестват част от оборудването и оборудването на чиновниците, да влязат в длъжностен микробус, патрулна кола и да се качат на полицейски мотор. Както на всеки детски празник с присъединяване на пловдивската полицията, в събитието ще се включи и едно от служебните кучета. Заедно с лидера си то ще показва желязна дисциплинираност и старателно осъществяване на команди, а най-после ще може да бъде снимано за спомен.  

Детският фест стартира от 10 часа на  10 септември, събота, в парк „ Бунарджика ” в регионалния град. Мястото, където чиновници на пловдивската полиция ще бъдат позиционирани с употребените от тях моторни транспортни средства, е в непосредствена непосредственост до централната сцена - пред паметника на Васил Левски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР