Специално изработено табло за благопожелания от пациенти получиха лекарите от

...
Специално изработено табло за благопожелания от пациенти получиха лекарите от
Коментари Харесай

Табло за усмивки грейна в Онкодиспансера в Русе

Специално направено табло за благопожелания от пациенти получиха лекарите от онкодиспансера в Русе, оповестиха от лечебното заведение.

Поводът е Световният ден за битка с рака, който означаваме всяка година на 4 февруари.

Това е следващата концепция на децата от русенската детска градина " Русалка ", с която те напомнят на обществото какъв брой значима е ролята на медиците.

Инициативата е в символ на съпричастност с лекарската специалност и самобитен апел против експанзията към медиците.

Таблото бе връчено персонално на шефа на Комплексния онкологичен център в града - доктор Камен Кожухаров. То ще бъде инсталирано във фоайето на лечебното заведение, където всеки, който желае може да остави своето обръщение към съответен доктор.

От своя страна, в символ на благодарност, доктор Кожухаров подари на децата по един комплект хирургична шапка, защитна маска и чифт медицински ръкавици.

Директорът на образователното заведение, госпожа Никова, пък посочи, че самодейността продължава и на 4 февруари. В знак на съпричастност, децата бяха облечени в бяло, сложиха защитните медицински средства и за малко усетиха духа на специалността.

Ето и какво още споделиха те:

" Скъпи лекари, благодарим ви за всеотдайния труд! Ние,вашите бъдещи " сътрудници " Ви поздравяваме и ви пожелаваме да сте здрави и все по този начин мощни и смели! "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР