Специалният представител на САЩ за КНДР Сонг Ким проведе консултации

...
Специалният представител на САЩ за КНДР Сонг Ким проведе консултации
Коментари Харесай

Южна Корея води разговори със САЩ и Русия за ядрено разоръжаване на Корейския полуостров

Специалният представител на Съединени американски щати за КНДР Сонг Ким организира съвещания в Сеул със специфичния представител на Република Корея за мир и сигурност на Корейския полуостров Но Гю Док, оповестява ТАСС, базирайки се на телевизионния канал YTN.

Страните са разискали взаимни старания за обновяване на разговора за денуклеаризацията на Корейския полуостров и понижаване на напрежението в района, написа БГНЕС.
 Съединени американски щати към този момент не желаят разговор с КНДР за нуклеарното разоръжаване Съединени американски щати към този момент не желаят разговор с КНДР за нуклеарното разоръжаване
Съединени американски щати създадоха нов метод към КНДР, отказвайки се от концепциите за „ стратегическо самообладание “ и огромна договорка с Пхенян, към коит...

" Посещението ми в Южна Корея показва решимостта на Вашингтон да продължи тясно съдействието със Сеул по целия набор от въпроси, свързани със Северна Корея ", сподели Сон Ким преди срещата.

Но Гю Док отговори, като изрази вярата, че страните могат да разработят " еластичен и креативен метод " за придвижване на напъните за цялостна денуклеаризация и определяне на дълготраен мир на Корейския полуостров.

След съвещания Сонг Ким ще се срещне със заместник-външния министър на Русия Игор Моргулов, който дойде в Сеул. Очаква се американският специфичен делегат да призове Москва да спомага за възобновяването на разговора с Пхенян, както и да засегне тематиката за глобите против Северна Корея.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР