Специалният петъчен епизод на аналитичното предаване на Sportal.bg “Контра е

...
Специалният петъчен епизод на аналитичното предаване на Sportal.bg “Контра е
Коментари Харесай

Контра: Ще избегне ли грешна стъпка Арсенал във визитата на Брайтън

Специалният петъчен епизод на аналитичното предаване на Sportal.bg “Контра ” е отдаден на новогодишната стратегия в Премиър лийг, завръщащата се с каталунско дерби Ла Лига и борбата на върха в Лига 1.

Журналистите на Sportal.bg Красимир Гълъбов, Атанас Василев и Даниел Любомиров разискаха най-важните аспекти към дуелите Уулвърхамптън - Манчестър Юнайтед, Брайтън - Арсенал, Барселона - Еспаньол и Ланс - Пари Сен Жермен.

Могат ли “вълците ” да продължат възходящата линия под управлението на Юлен Лопетеги и да основат проблеми на все по-добре представящия се Манчестър Юнайтед? 

Традиционно този дуел не предлага доста голове и нормално “червените дяволи ” имат доста проблеми, само че в този момент Уулвс се борят за оцеляването си. Може ли Маркъс Рашфорд да продължи превъзходната си голмайсторска форма?

Брайтън - Арсенал дава обещание да бъде зрелищен двубой, тъй като опълчва два от най-красиво играещите тимове във Висшата лига. “Артилеристите ” нямат право на неверна стъпка в борбата с Манчестър Сити за купата, изключително преди двата идни конфликта сред тимовете. Ще сътвори ли извънредно доста компликации Брайтън на лидера в таблицата и ще забележим ли в действителност голов трилър?

Барселона ще би трябвало да преодолява градския си противник Еспаньол без санкции Роберт Левандовски, само че пък за първи път от началото на сезона Чави няма проблеми с контузени футболисти. Koй ще се нагърби с отговорността да приключва офанзивите в отсъствието на полския голмайстор? Има ли късмет Еспаньол да изненада водача с някои контраатаки, каквито Барса допускаше на “Камп Ноу ” против тимове от подобен сан в предходните мачове?

Ланс приема Пари Сен Жермен в съвършен миг да завърже борбата за купата в Лига 1, тъй като Лео Меси и Неймар няма да играят, а столичани демонстрираха съмнения в предходния си мач против последния в класирането Страсбург. Ще успее ли за следващ път Килиан Мбапе да блесне и да изнесе тежестта върху плещите си или домакините ще реализиран значим триумф в неравната борба за купата?

Гледайте “Контра ”!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР