Специалните части РОСУ в Косово обкръжиха изкуственото езеро Газиводе, влязоха

...
Специалните части РОСУ в Косово обкръжиха изкуственото езеро Газиводе, влязоха
Коментари Харесай

Вестник Блиц: Въоръжени части нахлуха в Газиводе и вързаха намиращите се там сърби

Специалните елементи РОСУ в Косово обкръжиха изкуственото езеро Газиводе, влязоха във Водноелектрическа централа Газиводе и вързаха намиращите се там сърби, оповестява сръбският вестник " Блиц ".

Членове на РОСУ, към 60 въоръжени мъже, част от които с маски, влезнали в Центъра за екология и развиване на спорта, покрай водноцентралата в северно Косово.

Сръбският вицепремиер и министър на вътрешните работи Небойша Стефанович подреди на шефа на полицията да сложи в най-висока степен на подготвеност всички специфични полицейски елементи, заяви сръбското Министерство на вътрешните работи, представено от Българска телеграфна агенция.

" По мотив нападението на албанци в северно Косово и арестите на сърби, които не са направили никакво закононарушение, подредих на шефа на полицията да сложи в най-висока степен на подготвеност всички специфични полицейски елементи ", се показва в известието.

Министерство на вътрешните работи ще продължи да следи развиването на обстановката и ще предприеме всички наложителни ограничения, акцентира Стефанович.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР