Специални цени и купони за отстъпки очакват купувачитеКупони за отстъпка,

...
Специални цени и купони за отстъпки очакват купувачитеКупони за отстъпка,
Коментари Харесай

Black Friday кампанията в Geekbuying започна

Специални цени и купони за отстъпки чакат купувачите

Купони за отстъпка, игри и понижени цени притеглят внимание в GeekBuying

Онлайн магазините към този момент са в режим „ Black Friday ”. По време на шопинг акцията търговците по целия свят оферират артикули с отстъпки, като потребителите могат да се възползват от разнообразни интензивности, с цел да реализиран още по-добри цени.

От през днешния ден тече „ подгряващата ” в световния онлайн магазин Geekbuying. В интервала 17-26 ноември купувачите могат да се възползват от спомагателни купони за отстъпка, като се абонират по имейл за приемане на горещите предложения, а първите 1000 клиенти ще получат ваучър за отстъпка от $3 и късмет да играят в колелото на шанса. Придобитите купони са годни до 26 ноември.

Ето и разпоредбите за присъединяване в играта Lucky Draw, която дава късмет да спечелите ваучър за $1000 отстъпка:
Период на интензивност: 17 ноември 16:00 (UTC+8) – 26 ноември 16:00 (UTC+8). Можете да играете един път на ден, откакто се абониратe за Black Friday Deals & Email. Ако споделите страницата на акцията, ще спечелите още един късмет да играете всеки ден. Ако поръчате артикул, получавате спомагателен късмет да играете (5 пъти всеки ден). Купоните са годни от 26 ноември 10:00 (UTC+8) до 30 ноември 10:00 (UTC+8).


С добитите купони можете да избирате от голямо многообразие от артикули, налични в уеб страницата на Geekbuying. Такива да вземем за пример са смарт телефони, компютри, носими джаджи, уреди за фитнес, електрически скутери, битови уреди, ТВ плъгини и какво ли още не.

Представяме ви една извадка от 5 известни продукта, които можете да придобиете на преференциални цени по време на идните Black Friday дни на огромното извършване на покупки.



са качествени безжични слушалки-тапи, оборудвани с хибридна технология за интензивно шумопотискане, която редуцира шума до 35 dB. Тези Bluetooth слушалки се възползват от опциите на флагманския чип Qualcomm QCC5124 и Qualcomm aptX, имат 6 вградени микрофона и технология Truewireless Stereo Plus, с цел да обезпечат тон със студийно качество. Струват $79,99 по време на акцията.



е удобен апарат за дома – безжична, ръчна вакуумна прахосмукачка с всмукателна мощ 150AW и безчетков мотор 420W, оборудвана с батерия 3610 мАч и OLED екран. Тя е задоволително мощна и ефикасна, с цел да в профил частици и акари, загнездили се надълбоко в килимите, леглата и тапицерията на автомобила. Международната версия на прахосмукачката се предлага за $329,99 с доставка от Европа.



е един от най-популярните електрически скутери на пазара. Той е сгъваем и мощен (350W), кадърен да работи на три скоростни режима и да развие оптималната скорост 30 км/ч, като демонстрира значимата информация на предния LCD панел. Има солидни 8,0-инчови гуми и усъвършенствана сигурност, подобаващ за разнообразни пътни условия. Е-скутерът коства $269,99 с доставка от Европа.



е необикновен подобаващ апарат за наближаващия зимен сезон. Това съвременно отоплително тяло с керамични детайли има мощ 2000W и може да се ръководи отдалечено чрез Wi-Fi и мобилно приложение. Подходящо е за дома и офиса, като разрешава интелигентно контролиране на температурата на пространствата. Цената на този апарат, предлаган от Xiaomi, е $145,99 с доставка от Европа.



ще направи празненството край камината още по-задушевно – портативната аудио колонка може да възпроизвежда първокласен тон в продължение на 20 часа с едно зареждане. В нея са вградени 4 пищялки и 1 бас, а изходната мощ е 60W. Качеството е обезпечено от фирмената технология SoundPulse. Моделът обезпечава добре уравновесен съраунд тон, тъй че слушателите да се любуват на чудесно аудио прекарване от всеки ъгъл. Колонката коства $69,99 с ваучър за отстъпка NNNTECHBYTE1 и доставка от Европа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР