Специална предпремиера на дългоочакваното продължение на “Дяволското гърло – “Есента

...
Специална предпремиера на дългоочакваното продължение на “Дяволското гърло – “Есента
Коментари Харесай

Ексклузивна прожекция събра медии и екипа на Есента на демона

Специална предпремиера на дълго чаканото продължение на “Дяволското гърло ” – “Есента на демона ” събра артисти, екип и представители на медии. Част от извънредната прожекция на първите два епизода станаха продуцентът Евтим Милошев, режисьорът Павел Г. Веснаков, актьорите Теодора Духовникова, Димо Алексиев, Ирмена Чичикова, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Константин Трендафилов - Коко, Николай Николаев, операторът Иван Вацов и част от екипа на сериала. Зрителите на NOVA ще могат да видят премиерния епизод на престъпната поредност на 29 февруари в 22:00 ч.

“За мен беше извънредно забавна цялата историческа линия и съм сигурна, че феновете с афинитет към историята ще я оценят високо. Това продължение на сериала е дълго чакано и нямам самообладание за първата среща с телевизионните фенове, тъй като последната дума е тяхна ”, показа след прожекцията Теодора Духовникова, която влиза в ролята на профайлъра Мия Язова.

“Това е сложен за реализация план от физическа и прочувствена позиция. Радвам се, че имаме опцията да описваме такива истории, които са фактически значими за обществото ”, сподели режисьорът Павел Г. Веснаков. “Това е план за справедливостта, а не за жестоки закононарушения. Именно за справедливостта, която е недостиг в нашето общество “, добави продуцентът Евтим Милошев.

“Есента на демона ” ще изправи обичаните герои Мия Язова и Филип Чанов (в функциите влизат надарените артисти Теодора Духовникова и Владимир Карамазов) пред комплицирана тайнственост, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове – Велико Търново. Сюжетът ще разкрие още мистики от езотериката и българската история на остарялата столица. Всеки четвъртък от 22:00 ч. по NOVA феновете ще проследят развиването на цялото следствие, изпълнено с непрекъснато напрежение. Сценарият на сериала е дело на Иван Спасов, режисьор е Павел Веснаков, a продуцент – Евтим Милошев и Dream Team Group.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР