Специална благодарност, цветя и подаръци по повод Деня на родилната

...
Специална благодарност, цветя и подаръци по повод Деня на родилната
Коментари Харесай

Община Ловеч поднесе подаръци за Бабинден

Специална признателност, цветя и дарове във връзка Деня на родилната помощ, 21 януари, получиха АГ- отделението на доктор Стефан Чичев и неонатологичното поделение на доктор Петя Станчева към МБАЛ „ Проф. доктор Параскев Стоянов ". На днешния празник болничното заведение посети заместник-кметът на Община Ловеч Венцислав Христов.

„ От името на госпожа Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч и от името на цялото управление на Общината Ви благопожелавам днешния празник. Изказвам нашата голяма признателност към всички Вас, които в тази сложна конюнктура сте тук и помагате нашите деца и внуци да поемат първата си глътка въздух, полагате грижи за бъдещето на Ловеч. Бъдете здрави и все по този начин отдадени на специалността си “, сподели Венцислав Христов.

На срещата участва и доктор Румяна Нановска, реализатор шеф на МБАЛ „ Проф. доктор Параскев Стоянов " – Ловеч, която благодари от името на всички присъстващи за положителната взаимна работа с Общината и за поддръжката, оказана на болничното заведение в най-тежките моменти по време на ковид-кризата.

Ден преди празника се роди и първото бебе в Ловеч за 2021 година Това е Марта Пламенова Пенева, родена на 20.01.2021 година с тегло 3900 гр. и растеж 53 см., която също получи дарове от кмета на Общината.

От отделението споделиха, че в отминалата 2020 година при тях са проплакали 130 бебета.

Припомняме, че в края на предходната година, поради Коронавирус 19 отделението беше с прекратена активност в продължение на няколко седмици, което повлия отрицателно на раждаемостта в Ловеч.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР