Специализираното подразделение за доработка MSO (McLaren Special Operations) на McLaren обяви, че

...
Специализираното подразделение за
доработка MSO (McLaren Special Operations) на McLaren
обяви, че
Коментари Харесай

McLaren достави десет уникални автомобила

Специализираното поделение за доработка MSO (McLaren Special Operations) на McLaren обяви, че компанията е доставила десет много специфични представителя на модела 570S Coupe, на клиенти в Съединените Американски Щати.

Обозначени като MSO X, суперспортните автомобили са били създадени по този начин, че да наподобяват спортните пистови McLaren 570S GT4, само че да могат да се използват свободно по международните пътища.

От компанията разясняват също по този начин, че идеята за основаването на серията е на техен клиент, като за реализирането й са били нужни единствено осем месеца. Автомобилите от серията MSO X се отличават със специфични и наподобяващи състезателните коли на McLaren екстериомни цветови схеми, заден спойлер за спомагателна притискателна мощ при движение с високи скорости, допълнителен горен функционален въздухозаборник, вдъхновен от F1 GTR Longtail от 1997 година, специална MSO Titanium Super Sports изпукателна система, гуми Pirelli P ZERO™ CORSA, карбонов пакет за екстериора и уникално изпълнение на интериора.

Имайки поради, че колите от серията MSO X ще се употребяват с изключение на на пистата, по този начин и в всекидневието, от McLaren са оборудвали колите с паркинг датчици, камера за задно виждане, система за повдигане на купето за по-лесно преминава през бабуни, климатична инсталация и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР