Специализираното дружество за земеделски кредити Агрион Финанс“ обяви промоционални условия

...
Специализираното дружество за земеделски кредити Агрион Финанс“ обяви промоционални условия
Коментари Харесай

2.9% лихва по ипотечните кредити от “Агрион Финанс”

Специализираното сдружение за аграрни заеми „ Агрион Финанс “ разгласи промоционални условия по универсалните си ипотечни заеми в евро. То отпуска заем с 2.9% рента за първата година с гратисен интервал по главницата от 12 месеца. Специалните условия важат за заеми до 100 хиляди евро, като минималният период за погасяване на заема е 60 месеца, а след промоционалната първа година лихвата е 8.5%.

„ За да се възползват от преференциалните условия, земеделските производители би трябвало да посетят щанда на компанията на интернационалното профилирано ревю „ БАТА АГРО “, което се организира в Стара Загора от 15-18 май “, споделиха от „ Агрион Финанс “. Там искащите заем ще получат промо код, с който ще могат да аплайват за финансиране до 18 юни 2018 година Пълните условия по ипотечния заем и останалите разновидности за финансиране могат да се открият на адрес . Експертите по кредитни услуги, които са на щанда на „ Агрион “, са подготвени да разяснят на всички искащи опциите, които заемът обезпечава, както и процеса за кандидатстване и утвърждение. А във всеки един от 20-те офиса на компанията, експертният екип ще с спомага безвъзмездни търговски и юридически съвещания, информации и настояща информация за цената на земята.

„ Целта ни е да улесним достъпа до заеми на дребните и междинни производители, които постоянно не могат да отговорят на комплицираните условия на огромните банки, споделиха от „ Агрион Финанс ”. За разлика от другите кредитни институции в България, процедурата за кандидатстване е оптимално опростена. Не се изисква откриването на спомагателни сметки, застраховки, въвличането на поръчители и съдлъжници. Няма условие и за разработка на подробни бизнес проекти, доклади и разбори. Кандидатстването е без такса ангажимент и такса за разглеждането на документи. На процедура фермерът не дължи нищо преди да е сигурен, че ще получи мечтаното финансиране. Няма даже разноски за оценка на обезпечението, а периодите за кандидатстване са доста съкратени спрямо обичайното банково кредитиране.

„ За поръчителство по ипотечния заем можем да приемем земеделска земя или различен неподвижен парцел като процентът на финансиране може да доближи до 80% от размера на пазарната оценка на поземлените активи “, споделиха от „ Агрион Финанс ”. Това, съгласно кредитни специалисти, е един от най-високите проценти финансиране на пазара на аграрни заеми сега. Друго съществено облекчение за фермерите е, че остойностяването на земята е изцяло гратис за кредитополучателя и се прави от специалистите на компанията. Вноските могат да се разсрочат за интервал до 15 години.

Изчисленията на специалистите от „ Агрион Финанс “ демонстрират, че финансовият резултат за земеделските производители от промоционалната рента може да доближи 5 600 евро.
Подобни са изискванията и за създадения от „ Агрион Финанс “ заем за оборотни средства, а при лизинга на земеделска земя, обезпеченото финансиране може да доближи 100%. Оценката за парцела се прави от специалистите на „ Агрион “ и е безусловно безвъзмездна за земеделските производители. Ако тя съответствува с цената на имота, фермерът непосредствено стартира да погасява лизингови вноски. Така на процедура земеделецът може да стартира да си заплаща лизинговите вноски, без да влага лични средства като самоучастие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР