Специализираният съд започна заседанието, на което ще разгледа на мярката

...
Специализираният съд започна заседанието, на което ще разгледа на мярката
Коментари Харесай

Иванчева в съда: Натопена съм от Ваклин груп

Специализираният съд стартира съвещанието, на което ще прегледа на мярката за неотклонение на кметицата на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева.

Тя дойде в спецсъда с белезници на ръцете и бе сложена в настрана помещение зад стъкло, през което не крещеше към събралите се десетки публицисти. " Ръцете ми не светеха като елха. Светна в профил. Това идва от листа, на който писах показания ", изкрещя тя.

Иванчева твърди, че по пръстите и дланите ѝ също не е имало светлина – същата, за която прокурор Иван Гешев разгласи, че е реагирала с мастилото на маркираните банкноти. Тя сподели записка с написан ръкописен текст, като изясни, че индивидът, който стои зад акцията против нея е някой си Румен Р. " Казват, че сигналът е подаден от " Ваклин груп ", разгласи Иванчева, викайки през стъклото.

Десислава Иванчева бе задържана след показна акция в центъра на София, като в колата ѝ бяха открити пари, които съгласно прокуратурата са били 70 хиляди евро част от рушвет за строително позволение.

Освен нея, упрекнати са зам.-кметицата на " Младост " Биляна Петрова и някогашният кмет на региона Петко Дюлгеров, който е играл ролята на медиатор в корупционната скица.

Прокуратурата желае по непрекъснат арест и за тримата.

Развръзката очаквайте в директните включвания на Канал 3 от съда и тук на нашия уебсайт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР