Специализираният съд в София крие съдебния акт, с който Първан

...
Специализираният съд в София крие съдебния акт, с който Първан
Коментари Харесай

BG правосъдие: Специализираният съд крие документи на Манчо, Анри, Бункера и Ники Циганина

Специализираният съд в София крие правосъдния акт, с който Първан Славчев-Бункера, Никола Георгиев-Ники Циганина и братята Манчо и Анри Ковачеви бяха оставени в ареста.
Миналия четвъртък бе съвещанието, на което на упрекнатите за разпространяване на опиати врачани им бе взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Адвокатът на четиримата мъже Пламен Петков незабавно след края на съвещанието е изискал да получи определението и претекстовете, с които те са били оставени зад решетките. Отговорили са му че ще го получи по имейл.
Документът е бил изпратен по имейл едвам през днешния ден, в 14,53 часа, а срокът за обжалването му изтича в 17,00 часа на същия ден. Самият акт е от 14 страници, които би трябвало да бъдат деликатно прочетени и по-късно да бъде написана самата тъжба. От Специализирания съд дали документа след тричасово звънене от юрист Пламен Петков на разнообразни телефони в институцията.
В четвъртък е делото, на което задържането на четиримата врачани ще бъде обжалвано. С тези си дейности обаче магистратите наливат вода в мелницата на хората, които настояват, че цялото обвиняване към четиримата е скалъпено за усмиряване на публичното мнение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР