Специализираният наказателен съд наложи мярка за неотклонение „Задържане под стража“

...
Специализираният наказателен съд наложи мярка за неотклонение „Задържане под стража“
Коментари Харесай

Михаил Михайлов, който припика българското знаме насред София, остава в ареста

Специализираният углавен съд наложи мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на притежателя на уеб страницата „ Гласът на Стара Загора “, който на 29 май 2018 година опетни българското знаме близо до столичната Съдебна палата, а 2 юни 2018 година популяризира клип с гаврата и с други свои непристойни дейности в интернет. Това оповестиха от Апелативна профилирана прокуратура.

В деня на публикуването Специализираната прокуратура се самосезира и образува досъдебно произвеждане. Със съдействието на органите на Министерство на вътрешните работи причинителят бе арестуван в Стара Загора за 24 часа и му бяха повдигнати обвинявания за закононарушение против Републиката и за безчинство с извънреден цинизъм и смелост.

Съдът почете настояването на Специализираната прокуратура за задържане поради съществуване на заплаха да извърши друго закононарушение.

Както БЛИЦ заяви, сцената се разигра пред Съдебната палата в София. Михаил Михайлов изясни, че прави гаврата в символ на митинг против съда и прокуратурата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР