Специализирани грижи през целия ден предлага Центърът за рехабилитация и

...
Специализирани грижи през целия ден предлага Центърът за рехабилитация и
Коментари Харесай

Целодневни грижи за рехабилитация и водолечение на деца във Ветрен

Специализирани грижи през целия ден предлага Центърът за рехабилитация и балнеолечение за деца в бургаския квартал „ Ветрен “. Той дава почасови, сложни услуги на нуждаещите се деца, съобразени с самостоятелните им потребности. Потребителите не заплащат такса за предоставените услуги. Помещението се намира до БХ „ Св. Мина “.

Пунктът се управлява от Център за сложно обслужване на деца с увреждания и хронични болести „ Св. Стилиан “, в който се дават почасови и дългосрочнимедицински услуги за деца от 0 до 18 годишна възраст и техните фамилии.

Институцията във „ Ветрен “ дава разнообразни ефикасни услуги на своите консуматори.

Водолечение и водна рехабилитация в закрит басейн с минерална водате се правят от експерт треньор по приспособена физическа интензивност и спорт. Дейностите в басейна са подобаващи за профилактика и лекуване на редица болести и укрепват общото положение на организма на деца сдвигателни,интелектуални и сензорни увреждания.

Хидротерапия е постоянно прилагана за тонизиране на мускулатурата и възобновяване след контузии.

Рехабилитация, кинезитерапия, физиотерапия, лечебна физкултура и фитнес са доста значима част от комплексната грижа за здравето на децата. Най-успешните и одобрени методики за работа с деца съчетани с съвременна и високотехнологична инсталация правятмаксимално точна диагностиката, рехабилитацията и предварителната защита на болесттите, както и дават отлични резултати при ускоряването на възстановителния развой.

Водната рехабилитация в минерален басейн е потребно и необятно употребявано лечебно средство при деца с двигателни нарушавания. Температурата на водата обезпечава релаксираща и лечебна среда за възстановяване на физическите качества, разпределяне на спастичните мускули, повишение на силата, гъвкавостта и цялата подвижност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР