Специализираната прокуратура иззе апаратура и документи по разследването срещу групата

...
Специализираната прокуратура иззе апаратура и документи по разследването срещу групата
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата е иззела апаратура и документи от офиса на Лиляна Деянова

Специализираната прокуратура иззе инсталация и документи по следствието против групата за нелегално асимилиране на евросредства, оповестиха от обвиняването.
Певица, бизнесмен, обвинена: Защо арестуваха Лилана? Защитата е безапелационна: Проблемът се назовава Васил Божков
Следователи са влезнали в офиса на комерсиално сдружение със седалище в столичния „ Студентски град “. Негови притежатели и ръководещи са измежду упрекнатите на 25 април 2020 година за присъединяване в проведена незаконна група за нелегално заграбване на евросредства по стратегия „ Иновации и конкурентноспособност “, прецизираха от спецприкуратурата.

На 25 април бяха арестувани няколко души по това следствие. В ареста останаха Лиляна Деянова, по-известна като певицата Лилана, и съдружникът ѝ Мартин Димитров. Братът на Лилана, бийтбоксъра Александър Деянов, известен с псевдонима Скилър (SkilleR), съдът пусна под гаранция от 100 хиляди лева
Певицата Лилана и още четирима са с обвинявания за злоупотреби с европари Според прокуратурата са усвоени пари, декларирайки покупка на еднакъв програмен продукт от компания без комерсиална активност
„ При осъществените претърсвания в офиса е открит и конфискуван куфар с инсталация. Назначена е съдебно-техническа експертиза, която да откри техническите благоприятни условия и параметри на устройството и дали е предназначенo за нелегално подслушване и следене “, прецизираха от прокуратурата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР