Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения
Коментари Харесай

Такава спецакция Пазарджик не помни! Градът почерня от полиция, задържани са 16 лица

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред, възстановяване на пътната сигурност и обезпечаване на полицейско наличие в най-отдалечените и уязвими обитаеми места се организира през миналото денонощие на територията на област Пазарджик.
В рамките на интервенцията за период от 24 часа в арестите на полицейските ръководства са арестувани общо 16 лица, разкрити са 20 закононарушения, предава Българска национална телевизия.
В нея са взели участие разнообразни институции. В хода на полицейските дейности са осъществени инспекции на 1364 индивида, на 1014 автомобила, инспектирани са 20 търговски обекти и 4 заложни къщи.
За установени нарушавания са формирани 73 акта и 235 фиша. От други държавни органи са формирани още 33 акта или протоколи.
Установени и арестувани са причинителите на общо 6 обири – от магазин, склад, на железни уреди, мобилен телефон и пари.
Два са случаите на открити лица притежаващи в себе си наркотични субстанции – марихуана и синтетичен канабиноид. По време на взаимни инспекции е установено съхранението на общо 22 кубически метра нелегално добити дърва за огрев.
Засечени са двама водачи ръководещи коли с централизация на алкохол над 0.5 промила и един с над 1.2 промила. По всички случаи са формирани досъдебни производства.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР