Специализирана полицейска операция в Горна Оряховица и Златарица е била

...
Коментари Харесай

Полицаи предотвратиха сделка с наркотици в Горна Оряховица

Специализирана полицейска интервенция в Горна Оряховица и Златарица е била извършена в последния работен ден на 2023 година, оповестиха от Министерството на вътрешните работи /МВР/. 

При нея е била открита и конфискувана суха листна маса, която е реагирала на марихуана . В региона на болничното заведение в Горна Оряховица е била п редотвратена договорка с опиати , като е арестуван 22-годишен мъж от Златарица. 

При последвало претършуване в дома му са открити и конфискувани към 350 грама растителна маса . Установен е и 31-годишен мъж от същия град, който го е снабдявал. В икономически двор в село Родина са открити и конфискувани други 280 стръка, с тегло към 3 кг.

За период до 24 часа са арестувани петима, измежду които и малолетен от Златарица . С разпореждане на прокуратурата мярката за задържане на 31-годишния от Златарица е удължена на 72 часа. Иззетата растителна маса възлиза общо на към 6 кг. и 1 гр. амфетамин.

По всички случаи са формирани досъдебни производства под наблюдението на съответните прокуратури. Операцията е осъществена с присъединяване на чиновници от районните ръководства в Горна Оряховица, Елена и бранш “ПКП ” при ОДМВР Велико Търново, оповестиха още от Министерство на вътрешните работи. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР