Специализирана полицейска операция се провежда във варненското село Синдел след

...
Специализирана полицейска операция се провежда във варненското село Синдел след
Коментари Харесай

Спецоперация в село Синдел след изнасилването на 73-годишна жена

Специализирана полицейска интервенция се организира във варненското село Синдел след изнасилването на 73-годишна жена там преди два дни. Проверките са на всички равнища, свързани с битовата престъпност, престъпния контингент, лицата, оповестени за търсене и други нарушавания, заяви началникът на " Охранителна полиция " в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна комисар Илиян Илиев пред Радио Варна.

 73-годишна жена е изнасилена в дома си във Варненско Виж още

 Полиция и прокуратура взеха на прицел Синдел, престъпността е всекидневие там Виж още

В региона на Синдел има три контролно-пропускателни пункта. В интервенцията вземат участие и чиновници на жандармерията и на електроразпределителното сдружение.

До момента са тествани 215 моторни транспортни средства и 431 души. Задържани са трима - за кражба от жп инфраструктура, за битови обири и един за ръководство на автомобил без шофьорска брошура.

В частен парцел в село Синдел е открит микробус, цялостен с нелегално добита дървесина. Установени са и 4 противозаконни присъединения към електропреносната мрежа.

Акцията продължава.

В късния следобяд в неделя 73-годишна жена от Синдел беше изнасилена в двора на къщата си. Извършителят, 23-годишен мъж от прилежащото село Тръстиково, е арестуван. След гаврата дамата потърсила помощ от съседи, които се обадили в полицията. Нападателят е разпознат по записите от камерите за видеонаблюдение в региона и малко по-късно е арестуван. Бил на посетители при сестра си в Синдел. Обяснил в полицията, че изпил огромно количество алкохол и това било повода за осъществяване на закононарушението. Задържаният няма престъпно досие, живее при татко си, не работи на никое място. Повдигнати са му обвинявания за обезчестяване и за блудничество. За всяко от тях законът планува затвор от 2 до 8 години.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР