Специализирана полицейска операция са проведе през изминалото денонощие в Пазарджик

...
Специализирана полицейска операция са проведе през изминалото денонощие в Пазарджик
Коментари Харесай

Спецакция в Пазарджишко! Задържани са 9 души

Специализирана полицейска интервенция са организира през миналото денонощие в Пазарджик и региона. В нея обичайно взеха присъединяване чиновници от структурите на ОДМВР-Пазарджик- отдели и браншове, районните ръководства в Пазарджик, Пещера, Панагюрище, Велинград, Септември, Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив. В хода на полицейските действия са осъществени инспекции на 1406 индивида, 1042 моторни транспортни средства, 67 търговски обекти, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи. За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи са издадени 50 акта и 197 фиша. Установени са общо 18 закононарушения, като в тази връзка са арестувани 9 индивида. По време на засилените инспекции са засечени и 10 търсени по разнообразни мотиви лица.
Прочетете още
Разкрити са причинителите на домова кражба, на кражба на железни боклуци, кражба от вендинг машини, от търговски обект. Три са установените случаи за запазване в частен парцел на нелегално добита дървесина. Установени са причинителите и на две вандалски прояви. Служители на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ при ОДМВР-Пазарджик са ревизирали магазин в регионалния град, където са осъществявани продажби на облекла и обувки носещи логото на известни търговски марки. По случая е формирано досъдебно произвеждане, конфискувани са 43 продукта.

Служители от РУ-Панагюрище задържаха две млади девойки нанесли телесна щета на момче. Сигнал за случилото се бил подаден тази нощ в дежурната на локалното полицейско ръководство. Незабавно към мястото били ориентирани автопатрули и екип на „ Спешна помощ “. Униформените открили, че на улица в Панагюрище зародила свада сред 20-годишен мъж от средногорския град и две дами – на 27г. от Стрелча и 18-годишна от Панагюрище. Тримата се познавали и били от една компания. Разпрата бързо прераснала в сборичкване, тогава двете млади дами взели сгъваем нож и му нанесли няколко прободни рани в единия крайник. Пострадалият е настанен в локалната болница, а извършителките са арестувани за период от 24 часа в ареста. Органите на реда са иззели и ножа, с който е осъществено похищението. По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на прокуратурата.    

                     

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР