Специализирана полицейска операция по противодействие на престъпления против собствеността е

...
Специализирана полицейска операция по противодействие на престъпления против собствеността е
Коментари Харесай

Спецакция на полицията в Русе срещу крадци на автомобили

 Специализирана полицейска интервенция по противопоставяне на закононарушения срещу собствеността е осъществена на територията на град Русе предходната седмица, във връзка със зачестили похищения от коли. 

На 27 януари, след постъпил сигнал от жител, че към 02:30 часа са били видяни съмнителни лица да обикалят към паркирани коли сред блокове в жк " Възраждане “ в Русе, в региона незабавно са изпратени чиновници от групата за защита на публичния ред при Второ районно управление (на МВР). Там, сред бл. " Перущица “ и бл. " Люба Ивошевич “, униформените са открили следи от посягане над кола с марка " Фолксваген “, а малко по-късно и причинителите – двама на 24 и 19 година, които пък били засечени и хванати до бл. " Никюп “. В хода на работата по " горещи следи “ след това са арестувани още двама мъже на 29 и 20 година

В резултат на осъществените оперативно-издирвателни дейности служителите на реда от Второ районно управление (на МВР) са открили, че за интервала от 17 до 27 януари тази година, въпросните лица са направили обири от леки коли, като досега са събрани данни за общо 12 такива похищения, станали в разнообразни елементи на гр. Русе. Четиримата са арестувани за 24 часа, като в тях са открити разнообразни по тип принадлежности и механически средства, с които са правили незаконната си активност. Започнато е следствие, водят се досъдебни производства. Работи се по изясняване на съпричастността на мъжете и към други случаи на осъществени похищения от коли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР