Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност, в това

...
Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност, в това
Коментари Харесай

Голямо количество нелегално дизелово гориво е иззето при специализирана операция в Дупница

Специализирана полицейска интервенция по противопоставяне на битовата престъпност, включително и по държането и разпространяването на акцизни артикули без бандерол, е извършена през днешния ден на територията на Дупница.

Действията са осъществени от чиновници на Групово дело „ Национална полиция “, сътрудниците им от РУ–Дупница и представители на Агенция „ Митници “ в града, под управлението на прокуратурата.

В рамките на интервенцията е осъществена инспекция на хале в складова база, употребена за ремонт на коли в гр. Дупница. В помещението служителите на реда разкрили и иззели 3616 литра дизелово гориво, за което не са били показани документи за генезис и заплатен данък.



Дизеловото гориво било съхранявано в 3 еднотонови съда и железна цистерна, към която бил прикован измервателен апарат и револвер за зареждане. В полицейския арест са арестувани двама мъже – на 27 и 71 години.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 234 от Наказателен кодекс, работата по документирането му продължава под директното наблюдаване на прокурор от районна прокуратура -Дупница.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР