Специализирана полицейска операция по метода широкообхватен контрол се проведе вчера

...
Специализирана полицейска операция по метода широкообхватен контрол се проведе вчера
Коментари Харесай

Спецакция на МВР, НАП, АПИ и Агенция Митници се проведе в Габровско

Специализирана полицейска интервенция по метода " широкообхватен надзор " се организира през вчерашния ден на основен път I-4 /София-Варна/, оповестиха от полицията в Габрово.

В нея взеха присъединяване чиновници от МВР-Габрово, както и териториалните структури на Агенция " Пътна инфраструктура`, Изпълнителна организация " Автомобилна администрация ",  Агенция " Митници " и Национална организация за приходите.

Полицейските чиновници осъществяваха надзор за приложимост на алкохол, наркотични субстанции, недееспособност, неосигуряване на преимущество на ППС; потребление на предпазни колани и системи за обезопасяване на водачи и пасажери в транспортните средства; потребление на защитни каски; съблюдаване на възбраните за употребен на мобилни телефони при ръководство на МПС, без устройство " Свободни ръце " ; засилен надзор над водачите на товарни автомобили; рейсове, на дву и три колесни МПС; надзор над водачите на колела.

Служители от Министерство на вътрешните работи Габрово са направили инспекция на 93 леки автомобила, 16 товарни автомобила и 131 лица. Констатирани са 10 нарушавания. Връчени са 25 електронни фиша.

Служители от Агенция " Пътна инфраструктура " са направили инспекция на 32 товарни автомобила, като са установили 1 нарушаване. Контролните органи на РД " Автомобилна администрация " са ревизирали 4 товарни автомобил. Служители на " Национална организация за приходите " са направили инспекция на 7 товарни автомобила. От Агенция " Митници " са ревизирали 10 автомобила.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР