Специализирана полицейска операция по метода широкообхватен контрол бе проведена днес

...
Специализирана полицейска операция по метода широкообхватен контрол бе проведена днес
Коментари Харесай

20 нарушения по пътищата по време на полицейска акция в София

Специализирана полицейска интервенция по метода „ широкообхватен надзор " бе извършена през днешния ден в София. Участваха екипи на отдел „ Пътна полиция " – Столична дирекция на вътрешните работи, Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата ", Агенция Митници и ИААА.

Това оповестиха от пресцентъра на министерството на вътрешните работи.

В рамките на интервенцията бяха тествани тежкотоварни и леки моторни транспортни средства в региона на околовръстния път на ж.к. „ Люлин ". В обсега на инспекцията беше засилен контролът върху времето за почивката на водачите на тежкотоварни МПС, както и транспортирания от тях товар. Контролът бе ориентиран и към водачи, използвали алкохол и наркотични субстанции.

Само в границите на три часа бяха тествани 70 автомобила. Установени са общо 20 нарушавания - от водачи, употребили мобилен телефон по време на управление; от водачи, неизползвали предпазни колани, както и МПС, превозвало по-голям от позволения товар.

Столична дирекция на вътрешните работи още веднъж насочва зов към водачите да карат отговорно, спазвайки разпоредбите за придвижване по пътищата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР