Специализирана полицейска операция, насочена към противодействие на престъпността, опазване на

...
Специализирана полицейска операция, насочена към противодействие на престъпността, опазване на
Коментари Харесай

Започна мащабна спецакция, проверките са масови

Специализирана полицейска интервенция, ориентирана към противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони и квартали се организира в Шуменско.

Оттам прецизират, че се ревизират пунктове за черни и цветни метали, търговски обекти, заложни къщи, автоморги и други места, за които има данни, че вероятно може да се прави активност, обвързвана със законови нарушавания.

В резултат на засиления надзор и поредиците от профилирани полицейски интервенции се регистрира понижение на престъпността през 2022 година в Шуменска област спрямо миналата година, сподели пред публицисти шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен старши комисар Георги Гендов при провеждането на профилирана полицейска интервенция в региона в края на януари 2023 година, написа Българска телеграфна агенция.

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен регистрира спад на закононарушенията и нарастване на разкритите престъпни действия през предходната година.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР