Специализирана полицейска операция е била проведена вчера на територията на

...
Специализирана полицейска операция е била проведена вчера на територията на
Коментари Харесай

Ударна спецакция! Ченгета от Лом и Монтана разкриха 8 престъпления, има задържани

Специализирана полицейска интервенция е била извършена през вчерашния ден на територията на районното ръководство в Лом, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Тя е била за противопоставяне на стандартната престъпност. В нея са взели участие чиновници на районното ръководство в Лом от чиновници на локалното полицейско ръководство и бранш „ Специални тактически дейности “ при регионалната дирекция на полицията в Монтана.
В хода на плануваните мероприятия са осъществени инспекции на 12 обекта, 53 МПС и 64 лица. Съставени са 10 акта за открити административни нарушавания – 5 акта по ЗДвП, 2 акта по Закона за българските персонални документи, акт по Закона за акцизите и данъчните хранилища, 2 акта по Закона за горите и 5 фиша по ЗДвП.
По време на полицейската акция са разкрити 8 престъпни закононарушения. В полицейския арест на районното ръководство в Лом по Закона за Министерство на вътрешните работи в период до 24 часа са арестувани 2 лица.
Бързо произвеждане за владеене на наркотични субстанции е формирано против 22-годишен ломски гражданин. Той е арестуван за 24 часа в полицейския арест, откакто от населяваното от него жилище в крайдунавския град били открити и конфискувани 2.54 грама амфетамини и 9.6 грама суха зелена тревна маса канабис.
При осъществени процесуално-следствени дейности, включително и разпит пред арбитър на очевидци очевидци, е оголен 28-годишен ломски гражданин, който на 30 януари, в 1.10 часа, запалил и унищожил писта за скейтборд в Дунавския парк на Лом.
При осъществена взаимна инспекция с митническите органи в частен парцел в ломската околност Садовете е открит и конфискуван бидон, съдържащ нелегално съхранявани 200 литра етилов алкохол.
При полицейски инспекции в селата Княжева махала, Василовци, Долно Церовене и Дългоделци е открито нелегално предпазване на общо 3 куб. метра дърва за огрев, без нужните документи за генезис.
Установени са 4-ма причинители на домови обири - двама локални поданици на село Василовци, на 25 година и на 18 година, създали признания за осъществена кражба през февруари на 2500 лева и движимости за бита от къща в село Василовци. 48-годишен ломски гражданин върнал на притежателя му откраднат през почивните дни циркуляр за рязане на дърва в село Дондуково. По „ горещи “ следи е арестуван 36-годишен гражданин на село Трайково, който направил кражба в село Аспарухово на 2 скоростни кутии от леки коли, редуктор от камион, 2 алуминиеви разпръсквачи, алуминиев струйник и панер от пералня.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР