Специализирана полицейска акция се провежда на зеленчуковата борса в столичния

...
Специализирана полицейска акция се провежда на зеленчуковата борса в столичния
Коментари Харесай

Спецакция срещу Красимир Каменов-Къро за финансови измами, борсата в Слатина е блокирана

Специализирана полицейска акция се организира на зеленчуковата борса в столичния квартал " Слатина ".

По неофициална информация ревизират се офиси на компании, свързани с предприемача Красимир Каменов-Къро, прочут като ъндърграунд воин от ВИС-2.

Екипи на " Националната полиция " и " Жандармерята " ревизират редица негови обекти за разнообразни финансови нарушавания. Към момента няма данни за арестувани.

Засилено е полицейското наличие в региона на борсата в " Слатина ". Тържището е напълно блокирано Проверяват се и други офиси и пространства в столицата, свързани с Къро.

Известният от предишното предприемач живее от над 10 години в Република Южна Африка.

През януари 2020 година в зеленчуковата борса в " Слатина " бе намерено голямо количество какаин с високо качество. Тогава бяха арестувани трима души, измежду които и някогашен шеф на Агенция " Митници ".

През април тази година бяха арестувани хора от групата на Къро по отношение на убийството на някогашния служител на реда Любо Иванов в столичния квартал " Лозенец ". След покушението на Иванов в медиите излязоха информации, че той е работил за Къро, само че от известно време сред тях зародило напрежение. Според източници от Министерство на вътрешните работи, Каменов почнал да подозира своя човек, че го мами в бизнеса с незаконни цигари.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР