Специализирана полицейска акция се извършва в този момент в сърцето

...
Специализирана полицейска акция се извършва в този момент в сърцето
Коментари Харесай

Спецакция в Бургас: Претърсват дома на Славчо Садулата

Специализирана полицейска акция се прави в този миг в сърцето на кв. Кумлука в Бургас.

На ул. „ Кракра “, която се намира директно до учебното заведение, сега ври от полицейски чиновници и маскирани спецченгета.



Претърсват двуетажния дворец на локалния главатар Славчо Садулата. Зад двуметровите черни железни порти, по информация на Флагман.бг, органите на реда са намерили солидно количество наркотични субстанции.



Съседите на Славчо Садулата бяха много сбити, очевидно изпитват огромен почит към своя съсед. Някои от тях единствено загатнаха, че има жена, а други даваха много неразбираеми пояснения, че бил рода с небезизвестния яростен лихвар Мишо Щерионов, прочут като Пандурито. Други детайлности съседите му не пожелаха да споделят с оправданията, че той „ не бил такова момче “ или „ не го познавам, тук сме на квартира “.

Пред къщата на ул. „ Кракра “ сега има четири полицейски коли, както и следово куче. Зад портите се виждаха и цивилни инспектори от ОДМВР-Бургас.

В момента се правят претърсвания на адреси в целия кв. " Победа ", не е изключено да става въпрос за ОПГ за наркоразпространение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР