Специализирана операция за контрол на скоростните режими бе проведена в

...
Специализирана операция за контрол на скоростните режими бе проведена в
Коментари Харесай

Близо 45 000 нарушения за висока скорост са установени при спецакция

Специализирана интервенция за надзор на скоростните режими бе извършена в интервала 21 - 27 март. Тя е част от календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – Roadpol, като аналогични дейности бяха осъществени на територията на всички страни членки, оповестиха от Министерството на вътрешните работи (МВР).

В рамките на засиления надзор у нас екипите на Пътна полиция откриха 44 687 нарушавания на скоростните режими. Най-голям е броят на нарушаванията, установени в обитаемоте места – общо 30 290 . По пътищата отвън селищата са засечени 14 537.

В обитаемоте места най-вече са нарушаванията, открити от екипите на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) - 3561,  Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи във Варна, където с механически средства са засечени 2429, и ОДМВР - Велико Търново - 2219 нарушавания.

На извънградските пътища най-вече са установените нарушавания на скоростните режими на територията на ОДМВР - Варна - 3667, на Столична дирекция на вътрешните работи – 3602 и на ОДМВР - София - 3396.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР