Специалистите в сферата на красотата, дерматологията и корекциите по лицето

...
Специалистите в сферата на красотата, дерматологията и корекциите по лицето
Коментари Харесай

Разкрасителни процедури по време на пандемия – мания сред жените във Варна

Специалистите в областта на хубостта, дерматологията и корекциите по лицето регистрират същински взрив на козметичните процедури в последно време. Експертите в холистичната грижа за кожата във Варна споделят, че дамите все по-често си резервират часове и то в този момент, по време на пандемия.

Според експертите повода за тази нова фикс идея измежду варненските дами се дължи на две аргументи. От една страна, предстоят празник на влюбените - Свети Валентин и те търсят ободряване и привеждане в порядъчен тип, изключително след дълготрайно застояване вкъщи, довело до незабелязано пренебрегване и по-малко превръщане на внимание на външния тип. От друга страна, огромна част от актуалните разкрасителни и релакс процедури, мака и да са относително по-щадящи, въпреки всичко изискват несъмнено време за възобновяване. То варира от няколко часа до две денонощия и се показва в спад на оток, понижаване на зачервени зони и общо утешение на кожата. По време на пандемия, единствено във Варна над 45% от интензивно работещите дами си остават по домовете, защото работата им разрешава хоум офис режим. По този метод дамите могат умерено да пропуснат неудобството да се появяват на обществени места директно след процедурата, която за малко да зачерви лицето.

Собствениците на дерматологични и естетични центрове потвърдиха растежа на направените резервации за сходни разкрасяващи услуги. Същото обявиха и от сектора на груповото извършване на покупки. Допитахме се до един от тях – платформата за първокласни и авансово тествани процедури за хубост . Oт там ни споделиха, че единствено през техния уебсайт от Варна са направени десетки поръчки за последния един месец. Според притежателите на платформата, растежът в закуването на ще доближи пиковата си точка малко преди Свети Валентин. От Relax Point разясниха, че дамите стават все по-внимателни в избора си на даден тип разкрясяваща процедура, заради зачестилите случаи на предлагани услуги от непрофесионалисти. Те носят обилни опасности и също така не покриват актуалните стандарти за дерматологична грижа за кожата на лицето. От Relax Point също по този начин обясниха, че платформата им е основана точно с сходна задача. Тя цели да отсява извънредно прецизно и деликатно офертите, които да предлага на своите консуматори. Идеята на Relax Point е на едно място да поместят единствено тестваните и в действителност професионални услуги, а не като множеството уеб сайтове за групово извършване на покупки да търсят количество за сметка на качеството. От платформата припомнят, че когато става въпрос за процедури, свързани с корекции, унищожаване на недостатъци или общо ободряване за лицето, потребителите би трябвало да вършат избора си с нараснало внимание. За страдание, у нас не престават да работят хора без лицензи и даже немедицински лица да слагат Ботокс или по този начин известната хиалуронова киселина в устните.

За е доста по-надеждно са се влагат малко повече средства, само че дамите да попаднат на експертна грижа и то от ръцете на човек с нужните познания и опит. Те поддържат решението на дамите от Варна да заложат на разкрасяваща процедура по празниците, вместо да използват още и още ненужни и единствено заемащи място в дрешника нови облекла. Естествената хубост е най-големия сексапил на една жена и облеклото по никакъв метод не може да я замести.

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР