Специалистите в сферата на човешките ресурси ще са сред най-търсените

...
Специалистите в сферата на човешките ресурси ще са сред най-търсените
Коментари Харесай

Вицепремиерът Лазаров: Специалистите в сферата на човешките ресурси ще са сред най-търсените кадри

Специалистите в областта на човешките запаси ще са измежду най-търсените фрагменти на пазара на труда “.

Това сподели вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров при връчването на дипломи на студенти от катедра „ Човешки запаси и обществена отбрана “ на Университета за национално и международно стопанство дружно с ректора проф. Димитър Димитров.

„ Демографските прогнози и проучванията на Министерството на труда и обществената политика демонстрират, че през идващите години се чака понижаване на работната мощ в България. Това значи, че качеството на личния състав на всяка компания и организация ще придобива все по-голяма стойност. Това ще увеличи търсенето на експерти като Вас, които знаят и умеят да ръководят хора, да основават и сплотяват работни екипи, да построяват, развиват и покачват цената на най-ценния капитал на всяка административна и бизнес конструкция – нейните чиновници “, обърна се министър Лазаров към младежите.

Той изрази убеденост, че дипломите от УНСС ще им отворят вратите към добра професионална реализация. Министър Лазаров пожела на всички студенти триумф в намирането на първата им работа и ги насърчи да аплайват за свободните позиции, оповестени от Министерството на труда и обществената политика и организациите към него.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР