Специалистите по източна астрология смятат, че времето до края на

...
Специалистите по източна астрология смятат, че времето до края на
Коментари Харесай

Успех в делата и фиансови постъпления за 3 китайски зодии

Специалистите по източна астрология считат, че времето до края на април ще бъде интервал на достижения в бизнес сферата. Основното нещо е да не пропускате опциите, които звездите изпращат.

Можете да помислите за осъществяването на грандиозни и огромни планове, тъй като Вселената ще изпрати всички съставни елементи на искащите: ще има поддръжници, ще има спонсори. Самите представители на зодиакалните знаци обаче ще би трябвало да отделят време и старания.

Особено сполучливи дни ще бъдат 16, 23 и 28 април, съгласно астролозите.

Сред 12-те знака ще има три, които ще бъдат наранени първи от тези позитивни промени. До края на април те ще съумеят да осъществен някои от старите си фантазии.

Сред късметлиите бяха Плъхът, Драконът и Маймуната.

Плъх (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Нови партньорства, парични приходи и други приятни моменти чакат родените в тези години в средата на пролетта. Астролозите имат вяра, че Плъховете могат да се пробват в бизнеса, тъй като знакът има всички данни за това.

Освен това на работа можете да срещнете човек, който ще стане освен бизнес сътрудник. Звездите демонстрират опцията за служебна романтика, която ще се проточи дълго време и може да се трансформира в освен това.

Дракон (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Късметът чака Драконите през втората половина на април и от тях зависи дали да се възползват от опциите, които им дават звездите. Астролозите поучават да разберете обстановката на работното място, с цел да избегнете проблеми в бъдеще. Сега това е елементарно да се направи, споделят специалисти.

Те също по този начин поучават да изоставите някои цели, като извършите избор в интерес на по-важни и подобаващи. С близките ще би трябвало да влезете в ролята на лидер, регулирайки настроението и държанието им – по този начин взаимното съгласие ще бъде цялостно.

Маймуна (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Април ще разреши на родените в тези години да се възползват от по-ранни инициативи. Както постоянно, Маймуните имат доста хрумвания, само че не би трябвало да се разпиляват, по-добре е да се обезпечи отбрана на техните ползи, споделят специалистите.

Астролозите поучават зодията да не поема опасности, в случай че това не се постанова, както и да потърси помощта на другите, които към Маймуната в края на април може да има доста. Най-важното нещо, което ще ви помогне да не пропуснете шанс в тези времена, е да бъдете откровени, а това ще принуди звездите да предизвикват знака за огромен финансов триумф.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР