Специалистите направиха рейтинг на най-добрите напитки за изгаряне на мазнини,

...
Специалистите направиха рейтинг на най-добрите напитки за изгаряне на мазнини,
Коментари Харесай

Учени подредиха топ 5 на напитките за отслабване, ето кои са

Специалистите направиха рейтинг на най-хубавите питиета за изгаряне на мазнини, оповестява Daily Star. На първо място е зеленият чай, богат на флавоноиди и кофеин. Експертите показват, че тези съставки ви разрешават да ускорите метаболизма. Според учените две или три чаши напитка оказват помощ да отслабнете.

Следващ в класацията е доматеният сок, който е целесъобразно да се пие по 280 мл дневно. Проучванията демонстрират, че това ползване разрешава на дамите да изгубят 50% повече мазнини в талията спрямо тези, които не пият напитката.

На трето място - ябълковият оцет, с помощта на способността му да задейства метаболизма и потреблението на мазнини за сила. Препоръчва се да се пие с вода. 2-3 супени лъжици са задоволителни.

Джинджифиловият чай също е добра помощ за намаляване. Той ви разрешава да чувствате по-дълго задоволеност. За да извършите това са нужни 1,5 чаени лъжици настърган джинджифил за чаша чай.

Списъкът завършва с най-хубавите естествени мазнинни горелки, а точно чашите вода. Пиенето на най-малко осем чаши чиста вода дневно понижава риска от дехидратация, което води до отичане и разрушение на храносмилателната система. Правилното водно равновесие на организма е ключът към ефикасната загуба на тегло, настояват специалисти.

източник: Zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР