Специалисти твърдят, че стайните растения до голяма степен са свързани

...
Специалисти твърдят, че стайните растения до голяма степен са свързани
Коментари Харесай

С кое цвете зодията ви разцъфва?

Специалисти настояват, че стайните растения значително са свързани със зодиака. Те предлагат всяка зодия да подреди дома си със своите зодиакални цветя. Според тях това ще ускори вашето здравословно положение, ще понижи напрежението и ще ви помогне да бъдете в естетика със себе си и близките. Ето и кои са зодиакалните цветя за всяка една зодия:

Азалия за Овен

Овните са под знака на Марс. За тях са присъщи алените цветя, цъфтящи през зимата. Зодиакалните им цветя са азалиите, мушкатото и бегонията.

Каланхое за Телец

На Телците им трябват къси и непретенциозни растения. Зодиакални цветя за тях са вечнозелената алоказия, каланхоето и кампанулата (камбанка).

Папрати за Близнаците

Близнаците обичат ефектните цветя, които дават отговор на самата им същина. Техните зодиакални цветя са дантелените папрати, аспарагусите и тиландсиите.

Алое за Рак

 Алое за зодия Рак

Раците са чувствителни, по тази причина и обичат деликатни и нежни цветя. Подходящи за тях са стайни растения със сочни и месести листа като агавето и алоето.

Гардения за Лъв

Лъвовете обичат разкоша, който считат, че заслужават. Цветята за тях би трябвало да дават отговор на нрава им. Идеални за тях са гардения, камелия, хортензия.

Пахира за Дева

Девите са скромни. За тях подобаващите цветя са пахира и монстера. Идеален подарък за тях е лимоново или мандариново дръвче.

Хризантема за Везни

Везните са естети. Зодиакалните цветя за тях са вризеята, спатифилумът и орхидеята и най-много хризантемата.

Отровен олеандър за Скорпион

Скорпионите имат в себе си скрита сила. Трябват им цветя, които да ги уравновесяват - антуриум с неговата въздържаност или токсичен олеандър, по правилото на привличането сред себеподобни.

Драцена за Стрелец

Най-добрите цветя за Стрелците са тези с дълги листа. Зодиакалните им растения са сансевиерията, драцена и филодендрон.

Фикус за Козирог

Отговарящи на търпеливия, само че непоколебим манталитет на Козирозите са постепенно растящите домашни цветя. Идеални за тях са литопсите, замиокулкасът, фикусът и красулата.

Бонсай за Водолей

 Бонсай за зодия Водолей

Водолеите обичат ексцентричното. Затова идеалните цветя за тях са тези с асиметрична форма. Растението за тях е бонсай – екзотика и нестандартност.

Бегония за Риби

За Рибите идеални са влаголюбивите стайни растения. Петунията, бегонията, зюмбюлът и шефлерата идеално пасват на този зодиакален знак.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР