Специалисти са обяснили защо мъжете обичат момичетата с пищни форми,

...
Специалисти са обяснили защо мъжете обичат момичетата с пищни форми,
Коментари Харесай

Експерти обясниха защо пищните жени привличат мъжете

Специалисти са обяснили за какво мъжете обичат девойките с обилни форми, като това е обвързвано с редица техни качества, а не с фигурата с извивки, осведоми турският вестник Milliyet.

На първо място, ползата на мъжете към цялостните дами е обвързван с храната - едно от най-големите удоволствия в живота. Това е и едно от най-хубавите занимания за влюбени на среща, както и за фамилните двойки. Ето за какво, даже в случай че поддържането на здравето е приоритет, диетите би трябвало да се следват понякога, само че те не би трябвало безусловно да се трансформират в цел на живота, предизвестяват специалистите.

Втората причина, заради която мъжете избират обилните дами, съгласно специалистите са ​​прегръдките. Много младежи признават, че тези дами са по-приятни за прегръщане.

На трето място мъжете вършат избор в интерес на притежателките на обилни форми, тъй като с тях в никакъв случай не им е скучно с помощта на техния оптимизъм, палав и благ темперамент и словоохотливост, в която виждат тяхната специфичност.

Освен това цялостните представителки на по-слабия пол наподобяват здрави на мъжете. Младите хора също по този начин са отделили две основни черти, които имат: такива девойки са по-уверени и се обичат такива, каквито са, и също по този начин са способни да се оправят с компликациите.

Последната линия на девойките с наднормено тегло, която притегля мъжете, е тяхната обвързаност и дарба да се грижат за другите. Изданието, базирайки се на проучване, отбелязва също, че такива дами обичат да прекарват повече време с избраниците си. Затова те си прекарват отлично дружно, без значение какво вършат.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР