Специалистът в областта на силовия тунинг на продуктите на BMW- G-POWER,

...
Специалистът в областта на силовия
тунинг на продуктите на BMW- G-POWER,
Коментари Харесай

BMW X6 M от G-POWER

Специалистът в региона на силовия тунинг на продуктите на BMW- G-POWER, разкри подробности за новия си план на тематика X6 M (F86), при който от компанията са заложили на съществено усъвършенстване в динамичността на автомобила.

Новата разработка на G-POWER се отличава също по този начин със особено създаден за второто потомство на X6 екстериорен пакет, в който с изключение на допълнителните вежди за страничните сектори на колата са включени нтова предна ризница с по-големи въздухозаборници, нова задна броня, спомагателни украшения за вратите, напълно нов заден карбонов дифузьор, изпускателна система с четири накрайника с карбонова рамка, 23-цолови джанти, усъвършенствано окачване и други.

От G-POWER разясняват, че 4.4-литровият, V8 турбоагрегат на X6 M е минал през сериозна стратегия за оптимизация, в резултат на което оптималната му мощност е увеличена със 175 конски сили до 750 конски сили, а оптималният му въртящ момент към този момент доближава 980 Нм (+230 Нм). Максималната скорост на придвижване на автомобила към този момент е над 300 км/ч, а за покриването на класическата дистанция от четвърт миля са нужни единствено 11.5 секунди.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР