Специалистът в областта на доработката на суперспортните автомобили на Lamborghini- NOVITEC, е

...
Специалистът в областта на доработката
на суперспортните автомобили на Lamborghini-
NOVITEC, е
Коментари Харесай

NOVITEC не пипна двигателя на Lamborghini Aventador SVJ

Специалистът в региона на доработката на суперспортните коли на Lamborghini- NOVITEC, е прочут с това, че по време на работата си по един план залага както на усъвършенстването на екстериора и интериора на колата, по този начин и на нейното задвижване.

Най-новия план на NOVITEC обаче се различава от признатото за стандарт в работата на компанията и виждаме едно , при което двигателната база е останала непромемена- 6.5-литровият V12 мотор запазва оптималната си мощ от 770 конски сили и оптимален въртящ момент от 720 Нм. Единственото предложение, което предлагат от NOVITEC по повод на задвижващия елемент на автомобила е свързано с трите разновидността стоманени спортни изпускателни системи с активни клапи за надзор на звука.



За разлика от мотора на Lamborghini Aventador SVJ, от NOVITEC са подготвили впечатляващ екстериорен карбонов пакет с редица нови аеродинамични детайли и общи подобрения и персонализация на интериора. От тунинг компанията предлагат също по този начин и 20- и 21 цолови джанти NOVITEC NL4, които могат да бъдат изпълнени в 72 различни цвята.



Lamborghini Aventador SVJ, от което ще бъдат произведени единствено 900 автомобила, всеки от които на цена от най-малко 350 000 евро, е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди, от 0 до 200 км/ч за 8.6 секунди, а максималната скорост на придвижване на колата е над 350 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР